Elektromobilita, to jsou racionální argumenty.

Nízké náklady na provoz

S elektromobilem ušetříte až 60 % nákladů na provoz vozového parku. Elektroauto má oproti běžným autům minimální servisní náklady.

 

Spolehlivý dojezd

Díky novým technologiím ujedete s elektromobilem více než 400 km na jedno nabití. V rámci skupiny ČEZ budete mít přístup k více než 400 veřejně dostupným dobíjecím stanicím.

Dostupná cena

Pořizovací cena je s využitím operativního leasingu nebo dotace příznivá pro všechny.

Ekologické řešení

Elektromobily zanechávají nulovou uhlíkovou stopu a jsou výrazně tišší. Vaše elektroauto tak oceníte nejen vy, ale i životní prostředí.

Rychlé dobíjení

Čas dobíjení se s příchodem nových technologií stále zkracuje. A pokud opravdu spěcháte, využijte rychlodobíjecí stanici - ta vám vůz dobije za 20 minut z 20 % na 80 % baterie.

Optimální řešení dobíjení

    • Široký výběr dobíjecích stanic.
  • Zajistíme veškeré projektové práce a instalaci.
  • Software pro správu dobíjení.
  • Zajistíme kompletní provoz a údržbu.
Zobrazit nabídku dobíjení





Jaké jsou možnosti dobíjení?

Přenosné dobíječky

Nejjednodušší řešení pro mobilní nabíjení díky přímému zapojení do 3-fázové zásuvky.

Nástěnné wallboxy

Nástěnné nabíječky, tzv. wallboxy, jsou ideálním řešením na místa, kde jsou potřeba kompaktní rozměry. Jejich použití je díky teplotním ochranám možné v interiéru i exteriéru. Jedná se o plnohodnotné nabíjecí zařízení, které je určeno primárně k montáži na stěnu, avšak k některým typům nástěnných nabíječek lze ve volitelném příslušenství nabídnout stojan.

Rychlo nabíjecí stanice

Rychlonabíjecí stanice jsou určeny především pro veřejně dostupná místa s větším pohybem vozů, kde je žádoucí rychlé nabíjení téměř všech modelů vozidel bez jakýchkoliv dalších omezení. Typickými místy pro výstavbu rychlonabíjecí DC stanice jsou hlavní silniční tahy, frekventovaná místa ve městech a obcích, benzínové pumpy, motoresty, mycí centra, velká parkoviště, společnosti s firemní flotilou elektromobilů a další.

Sloupkové nabíjení (AC)

Sloupové nabíječky, tzv. POST, jsou oblíbené a žádoucí pro svůj zajímavý, praktický, ale zároveň robustní design. Jsou vhodné především pro volná parkovací stání na parkovištích. Najdou svoje uplatnění na veřejných parkovištích, privátních parkovištích u firem, parkovištích pro zaměstnance, ale také u hotelů, restaurací, zábavních center a různých institucí.

Přidejte se k těm, kteří ČEZ ESCO elektromobilitu už využívají.

Budete v dobré společnosti.

Komerční banka, a.s.

Co jsme pro Komerční banku, a.s. dodali?

První klient z řad bankovních institucí,
který požadoval realizaci dobíjení elektromobilů s pomocí wallboxů na klíč

„Jako moderně uvažující a zodpovědná banka chceme přispět ke snížení ekologických dopadů automobilové dopravy v České republice. Je samozřejmostí, že přitom jdeme sami příkladem a v loňském roce jsme začali budovat vlastní flotilu elektromobilů.”

Vladimír Jeřábek, člen představenstva Komerční banky

ARRIVA

Co jsme pro ARRIVA dodali?

Dobíjecí infrastruktura pro Třinec a Trutnov

„Čistá doprava je jednou z priorit našeho konceptu chytrého města. Doprava se v našem městě významně podílí na prašnosti a kvalitě ovzduší a každý krok, který učiníme pro zlepšení ovzduší, je důležitý. Vytváříme vhodné podmínky pro železniční dopravu, podporujeme cyklodopravu a v současné době věnujeme velkou pozornost elektromobilitě. V Třinci se o elektromobilitě nejen mluví, ale už máme konkrétní výsledky.”

Věra Palkovská, starostka Třince

Dopravní podnik hl. m. Praha

Co jsme pro Dopravní podnik dodali?

Dodávka elektromobilů pro Dopravní podnik Praha

„Elektromobilita se čím dál víc stává nedílnou součástí městské dopravy. Hlavním důvodem pro zavádění elektromobility je nulová produkce lokálních emisí a tím snížení lokální ekologické zátěže. Důraz na ekologii provozu je pro naši firmu naprosto přirozený,”

Martin Gillar, generální ředitel a předseda představenstva DPP

Plzeňské městské dopravní podniky a.s.

Co jsme pro PMDP dodali?

Dodávka osobních a užitkových vozů Nissan

„Elektromobily jsou ideálním prostředkem do měst. Nevypouštějí škodliviny a jsou zároveň tiché, takže snižují dopravní hluk. Chceme jít v zavádění elektromobilů příkladem i dalším firmám a subjektům v našem městě i celém regionu. Jako jeden z největších českých dopravních podniků využíváme každodenně elektrickou trakci v podobě tramvají a trolejbusů k přepravě cestujících. Logicky navazující etapou je i postupné posilování elektrického pohonu v rámci naší flotily firemních aut.”

Jiří Ptáček, generální ředitel ředitel PMDP

Ústecký kraj, Sociální služby

Co jsme pro Ústecký kraj, Sociální služby dodali?

Vozy určeny pro městskou přepravu klientů do zdravotnických zařízení

„Elektromobily využívají pro služební cesty zaměstnanci krajského úřadu již několik let. Dlouhodobě podporuje kraj i vznik nových dobíjecích stanic. Teď konečně mohou výhody elektromobilů využít pro svou náročnou práci i pracovníci v sociálních službách. Auta byla vybrána společně s organizacemi, aby maximálně vyhovovala jejich potřebám.”

Oldřich Bubeníček, hejtman Ústeckého kraje

Potřebujete poradit? Jsme tu pro vás.

Kontaktovat ČEZ ESCO odborníky